DE NOODZAAK VAN TRANSFORMATIE; HOE DYNAMISCH IS JOUW ORGANISATIESTRUCTUUR?

Op donderdag 12 november gaven Bart Hufen en Bram Beks een webinar met als titel ‘De noodzaak van transformatie; Hoe dynamisch is jouw organisatiestructuur?’. Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Helaas is het niet meer mogelijk het webinar live te volgen, maar je kan het webinar wel terug kijken! Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je de terugkijklink.

Inhoud webinar
Waarom werken organisaties nog met organogrammen uit de vorige eeuw terwijl de wereld in tien jaar tijd meer is verandert dan in de honderd jaar ervoor?

Succesvolle organisaties weten de tand des tijds naar hun hand te zetten en worden game changer op het zakelijk speelveld. Hoe dat kan wordt in een dag uitgelegd. Het geheim schuilt erin om blokkades die in de weg staan te elimineren zoals in een game. Vervolgens te verkennen welke processen een bijdrage leveren of juist afbreuk doen aan gezamenlijke doelstellingen en identificeren hoe je het aanwezige talent in je organisatie het beste kunt inzetten.

Wat kan een transformatievraagstuk voor jouw organisatie bereiken op het gebied van financiën, processen, werkgeluk en efficiëntie? In dit webinar gaat Bram Beks van CKC Seminars in gesprek met Bart Hufen, auteur en expert op het gebied van changemanagement en gamification.

Na het volgen van dit webinar weet je:
– Wat de noodzaak is van changemanagement
– Waarom dit bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis zo belangrijk is
– Hoe je als organisatie kunt verbeteren dankzij changemanagement

Sprekers:
Bart Hufen, The Gamification Academy & Brand New Game & Bram Beks, CKC Seminars