Over de Masterclass Transformatie


Waarom deze Masterclass?

Waarom werken organisaties nog met organogrammen uit de vorige eeuw terwijl de wereld in tien jaar tijd meer is verandert dan in de honderd jaar ervoor? 

Succesvolle organisaties weten de tand des tijds naar hun hand te zetten en worden game changer op het zakelijk speelveld. Hoe dat kan wordt in een dag uitgelegd. Het geheim schuilt erin om blokkades die in de weg staan te elimineren zoals in een game. Vervolgens te verkennen welke processen een bijdrage leveren of juist afbreuk doen aan gezamenlijke doelstellingen en identificeren hoe je het aanwezige talent in je organisatie het beste kunt inzetten.

De Gamification Academy ontwikkeld al jaren – in samenwerking met opdrachtgevers – spelmethoden die verander-vraagstukken effectief aanpakken en organisaties helpen te transformeren naar een meer wendbare organisatie. Profiteer van bewezen spelmechanieken die de motivatie van uzelf en uw teamleden, of zelfs uw hele organisatie eenvoudig kunnen vergroten. Bart zal desgewenst praktijkvoorbeelden delen van organisaties van 12 tot 860 (store) managers via games motiveerde om boven zichzelf uit te stijgen. Ook zal hij inzicht geven hoe een team van slechts 6 man in een jaar tijd een miljoen wist te besparen door de klantbeleving in de winkels te vergroten.

Aan de hand van de GameStorm methode is een business case voor een verander vraagstuk snel (en leuk) gemaakt! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van deze methodiek bij een opdrachtgever in Duitsland. Of zie krijg hier een indruk van de methodiek toegepast bij 40 directieleden van een dienstverlener in de zorg.

Voor meer informatie en inschrijving verwijzen we je naar het registratieformulier.


Uw docent Bart Hufen

Bart Hufen studeerde in 1999 af aan de HTS in de richting Technische Bedrijfskunde en in 2009 bij het European Institute for Branding in de richting Brand Management. Schreef mee aan meerdere boeken waaronder ‘Het grote innovatiemodellen boek’, ‘Basisboek Online Marketing’ en lanceerde twee eigen publicaties: ‘Laat met je merk spelen’ en ‘Gamification als motor van verandering’. Richtte twee bedrijven op waaronder BrandNewGame dat zich richt op het ontwikkelen van serious games en gamification platformen en de Gamification Academy, wat een netwerk is van gamification professionals met als doel het verspreiden van kennis en kunde binnen dit vakgebied.


Praktijkcases uit het verleden

Praktijkcases van bestaande opdrachtgevers in het verleden:

 • Hoe kunnen wij onze conversie vergroten? Grote internationale sportswear retailer – 860 store managers van Europa
 • Hoe kunnen we digitaal meer voor ons laten werken? KLM – 40 agile- & digital coaches
 • Hoe kunnen we de klantbeleving optimaliseren? Vodafone – 6 – Retail Academy medewerkers
 • Hoe kunnen we de samenwerking tussen afdelingen optimaliseren? Kwintes – 40 directeuren en managers
 • Hoe kunnen we kansen vergroten tussen onze business units? Vektis – 40 directeuren en managers
 • Hoe kunnen we meer met ons product doen? Südzucker Gruppe – 120 sales gerelateerde managers wereldwijd
 • Hoe kunnen we meer synergie halen uit onze wereldwijde IT? RGF-  24 (Global IT) medewerkers

Samenwerking The Gamification Academy

De Masterclass Transformatie is een samenwerking tussen CKC Seminars en The Gamification Academy.
The Gamification Academy is een verzameling van creatief samenwerkende change consultants. The Gamification Academy geloofd – en bewijst – dat spel mechanieken de mogelijkheid bieden om uw uitdagingen te transformeren naar veranderingen.

Kijk op www.gamificationacademy.com om kennis te maken met, en geïnspireerd te worden door de toepassingsmogelijkheden van Gamification.


REGISTRATIE

De deelnemersprijs bedraagt € 499,- excl. BTW per persoon. Bovendien ontvangt de twee en derde persoon (van dezelfde organisatie) € 50,- korting en betaalt € 449,- excl. BTW. Komt u met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepsboeking, u ontvangt dat 25% korting per kaart!

AANMELDEN

6 redenen om erbij te zijn

TOPDOCENT

Laat je inspireren door een ervaren docent met jarenlange ervaring op gebied van change-management.

INZICHTEN

Herken de positie van een Transformatietraject en de toegevoegde waarde van jouw rol daarin en maak kennis met de meest moderne manieren van samenwerken en transformeren.

VISIE

Leer je jouw organisatie te transformeren van statisch naar dynamisch

PRAKTIJKGERICHT

Ga direct aan de slag met Transformatie vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie

DIALOOG EN ACTIE

Ga ik gesprek met de docent en mede-deelnemers en ga concreet aan de slag met jouw persoonlijke/ individuele praktijksituatie

DIRECT TOEPASBAAR

Pas direct de lessons learned toe binnen jouw team of organisatie

Video's

Overzicht video's

Algemeen


Doelgroep

De Masterclass Transformatie is er voor iedereen die een functie heeft zoals bijvoorbeeld: HR Director, Digital Transformer, Change Leader, Quality Assurance Manager, Agile/Lean/Kanban Coach en ZZP’ers die transformatieprojecten (willen) begeleiden.

Key take outs voor de doelgroep:

 • Leer je organisatie te transformeren van statisch naar dynamisch
 • Ontdek hoe je jouw daadkracht 24x kunt vergroten (willen x weten x kunnen x durven)
 • Ervaar de kracht van game mechanieken (speel Talent Hold’em & GameStorm methode)
 • Breng via de progressie-loop de kansen voor jouw organisatie in kaart

Aanmelden en voorwaarden

Kosten
De deelnemersprijs bedraagt € 499,- excl. BTW per persoon. Bovendien ontvangt de twee en derde persoon (van dezelfde organisatie) € 100,- korting en betaalt € 399,- excl. BTW. Komt u met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepsboeking, u ontvangt dat 25% korting per kaart!

Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek masterclass, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Bevestiging van inschrijving
Na uw elektronische inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email. Heeft u binnen 24 uur niks ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via +31(0)40-2146204 of via christine@ckc-seminars.nl
Ca. 2 weken voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving.

NB. Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van activiteiten van CKC Seminars. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van de AVG/GDPR.
Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aan ons doorgeven (christine@ckc-seminars.nl).

Verhinderd?
Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen.

U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren binnen 14 dagen na verzending van het aanmeldformulier door dit per e-mail of schriftelijk kenbaar te maken bij de contactpersoon die op de website staat vermeld.
Bij annulering tot 4 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij € 50,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering of no show bent u het volledige bedrag verschuldigd.

Facturering en betaling
Facturen zullen per email (of op verzoek per post) worden verzonden naar het, door u opgegeven, zakelijke emailadres. Indien u ervoor kiest de factuur naar de crediteurenadministratie te laten mailen, dienen juiste tenaamstelling, factuuradres en eventueel, binnen de onderneming voor betaling noodzakelijk, inkoop-/ordernummers ingevuld te worden op het online aanmeldingsformulier.

Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

NB: Voor het meest actuele programma verwijzen wij u graag naar de website www.hrmindezorg.nl Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.
Op al onze masterclasses/congressen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Datum en locatie

Dinsdag 17 november 2020, 08.00 – 17.00 uur

Jaarbeurs MeetUp
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

 


Contact


Christine Kwekkeboom

Deelnemersadministratie
+31 (0)40 214 62 04
christine@ckc-seminars.nl


Angélica Willems
Congrescoördinator
+31 (0)40 214 62 16
angelica@ckc-seminars.nl


Bram Beks
Congresontwikkelaar
+31 (0)40 214 62 07
bram@ckc-seminars.nl

CKC Seminars
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven
www.ckc-seminars.nl


Congresagenda CKC Seminars

CKC Seminars organiseert congressen op het gebied van HR, IT, duurzaamheid, projectmanagement en marketing communicatie. Wij zijn onder andere werkzaam in de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Meer weten over ons congresportfolio? Neem dan een kijkje op onze website.


Privacybeleid - Disclaimer

Privacybeleid

Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018.

CKC Seminars respecteert de privacy van bezoekers van de website(s). De werknemers van CKC Seminars verplichten zich, zorgvuldig en vertrouwelijk, in overeenstemming met de geldende regels betreffende de privacywetgeving, om te gaan met de gegevens die verzameld worden via de website(s).

Wanneer verwerken wij gegevens
CKC Seminars verwerkt gegevens die u bij uw inschrijving voor onze diensten (congres, seminar, cursus of masterclass) aan ons doorgeeft. Ook verwerken wij uw gegevens indien u informatie aanvraagt betreffende deelname of participatie in onze diensten. Tevens kunnen uw gegevens verwerkt worden bij een call for papers procedure of survey.

Welke gegevens verzamelen wij
CKC Seminars verzamelt die gegevens die nodig zijn om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van onze diensten en om u te kunnen factureren voor afname van deze diensten. CKC Seminars verwerkt géén bijzondere persoonsgegevens zoals: ras, godsdienst of gezondheid.
Wij verzamelen uw naam, functiegegevens en contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, interesses/vakgebieden en voorkeur van te volgen sessies.

Waar gebruiken wij uw gegevens voor
CKC Seminars gebruikt uw gegevens om;
• met u te communiceren over de uitvoering van de overeengekomen dienstverlening
• u te informeren over onze diensten indien u daartoe verzocht heeft
• u toe te voegen aan onze mailinglist indien u daartoe verzocht heeft
• u te informeren over diensten die afgestemd zijn op de door u aangegeven interesses/vakgebieden
• te delen met een selectief aantal samenwerkingspartners van onze congressen.

Verwerken van gegevens
Persoonsgegevens verwerken en beveiligen wij zorgvuldig. Hierbij houden we ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Onze websites zijn mede daarom voorzien van een beveiligde SSL verbinding. CKC Seminars maakt gebruik van veiligheidsprocedures, om onder meer te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens of dat er persoonsgegevens verloren gaan.

Het aanpassen of verwijderen van uw persoonsgegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of om op te vragen.
CKC Seminars, Geldropseweg 304, 5643TS Eindhoven, T 040 212 9499, info@ckc-seminars.nl
In onze mailingen zit altijd een link waar u zich direct kunt afmelden voor onze nieuwsbrief of uw persoonsgegevens en interesses/vakgebieden direct kunt aanpassen.

Bezoekersgegevens websites
Wij maken bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer, mobiel of tablet. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website voor uw bezoek te optimaliseren.
Op onze websites worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een websitebezoeker meest bezochte pagina’s. Het doel hiervan is om de werking van onze websites te optimaliseren.
CKC Seminars heeft een verwerkingsovereenkomst getekend met Google dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten. Tevens hebben wij Google Analytics geanonimiseerd. Dit houdt in dat uw IP-adres wordt gemaskeerd.
U kunt in uw browser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet toegankelijk voor u zijn.

Links naar andere websites
Op de websites van CKC Seminars kunnen links worden getoond naar externe websites. CKC Seminars draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de verwerking van uw gegevens door deze externe websites. Lees hiervoor het privacybeleid van de betreffende website die u bezoekt.

Wijzigingen
CKC Seminars behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Bezoek daarom regelmatig deze pagina.

Disclaimer

Aan de samenstelling en inhoud van de website(s) van CKC Seminars wordt de uiterste zorg besteed.
CKC Seminars aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.CKC Seminars behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.
Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van de website(s) van CKC Seminars mogen worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, of worden opgeslagen in een geautomatiseerd (gegevens)bestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CKC Seminars.
Wanneer u fouten, vergissingen of andere storende zaken op de website(s) van CKC Seminars tegenkomt, kunt u die via email aan ons melden.