Veilig & verantwoord ontmoeten

Zorgeloos inschrijven en deelnemen
Tot op heden zal de Masterclass Transformatie in fysieke vorm doorgang vinden vanaf donderdag 17 november bij MeetUp te Utrecht. We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en gespecialiseerde instanties zoals het RIVM en de GGD. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand. Hieronder vindt u meer informatie over het corona protocol van Jaarbeurs MeetUp. T.z.t. worden alle sprekers en deelnemers via de mail op de hoogte gesteld van de geldende maatregelen tijdens de masterclass.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze masterclasses. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in contact zijn geweest met personen met klachten.

Meer informatie over ons beleid rondom het COVID-19 virus vindt u hier.

Gastvrij Coronaprotocol Jaarbeurs MeetUp Utrecht
De Masterclass Transformatie vindt plaats bij Jaarbeurs MeetUp te Utrecht. Jaarbeurs MeetUp heeft een coronaprotocol ontwikkeld rondom de nieuwe werkwijze, veiligheidsgaranties en organisatiemogelijkheden rondom events bij MeetUp. Door middel van dit protocol kunnen we veilig de masterclass organiseren. We zijn, samen met Jaarbeurs MeetUp, al bezig met de voorbereidingen, om straks in de 1,5 meter maatschappij u veilig te kunnen ontvangen. Hieronder worden een aantal aspecten van het protocol uitgelicht, klik hier voor het volledige corona protocol.

Extra hygiëne
Voor de algehele hygiëne staan er bij alle entrees, liften, pantries, toiletten en horecaruimten zuilen met desinfecterende gel. Alle contactoppervlakken worden meerdere malen per dag gedesinfecteerd. Alle werkplekken worden aan het eind van de dag gedesinfecteerd.

Capaciteit
Jaarbeurs MeetUp hanteert een aangepaste capaciteit in iedere ruimte, waardoor continue 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

Verschillende entrees
De entree wordt gesplitst in één draaideur voor ingaand – en één draaideur voor uitgaand publiek. Looproutes (naar de liften, het trappenhuis en de receptiebalie) worden met pijlen aangegeven op de vloer. Op drukke dagen worden bezoekers bij de entree opgevangen door een host die hen op de corona regels wijst.

Catering
De cateringruimte wordt ingericht volgens de 1,5 meter afstand regel. Dit kan zijn met diverse zitjes of statafels met afgezette stukken. Fooditems zijn zoveel mogelijk per stuk verpakt en op verschillende buffetten om rijen te voorkomen. Koffie. thee en frisdrank worden in disposable klaar gezet. Desinfectiemiddelen zijn bij iedere koffieautomaat aanwezig en er wordt frequenter schoongemaakt.